• Kumaha hubungan gelatin sareng kolagén?

    Kumaha hubungan gelatin sareng kolagén?

    Salaku produsén gelatin sareng kolagén profésional, kami hoyong ngajalajah hubungan antara gelatin sareng kolagén, sareng kunaon aranjeunna sering disebut babarengan.Sanaos seueur jalma panginten gelatin sareng kolagén salaku dua zat anu béda, kaleresan nyaéta aranjeunna ...
    Maca deui
  • Naha Gelatin Halal?Ngajalajah dunya gelatin

    Naha Gelatin Halal?Ngajalajah dunya gelatin

    Gelatin mangrupakeun bahan populér dipaké dina rupa-rupa pangan nu urang meakeun unggal poé.Éta mangrupikeun protéin anu diturunkeun tina kolagén sato anu masihan katuangan sapertos jelly, biruang gummy, manisan sareng bahkan sababaraha kosmétik tékstur sareng élastisitas anu unik.Sanajan kitu, sumber gelati ...
    Maca deui
  • Naon gelatin lauk sareng aplikasina?

    Naon gelatin lauk sareng aplikasina?

    Gelatin lauk parantos janten bahan anu langkung populer di industri pangan salami sababaraha taun ka pengker.Diturunkeun tina kolagén dina kulit lauk sareng tulang, éta ngagaduhan sajumlah kauntungan anu ngajantenkeun alternatif populér pikeun jinis gelatin anu sanés.Gelatin lauk mangrupikeun pilihan anu saé ...
    Maca deui
  • Naon gelatin tulang bovine sareng mangpaatna dina panggunaan kapsul?

    Naon gelatin tulang bovine sareng mangpaatna dina panggunaan kapsul?

    Gelatin tulang sapi beuki populer di kalangan jalma anu sadar kaséhatan.Éta mangrupikeun sumber protéin alami anu tiasa nyayogikeun sajumlah kauntungan.Kapsul nyadiakeun cara merenah pikeun meakeun gelatin tulang bovine, mastikeun anjeun meunang sagala kauntungan gampang.Dina artikel ieu...
    Maca deui
  • Lembar Gelatin dina Dahareun sareng Serbaguna sareng Mangpaatna

    Lembar Gelatin dina Dahareun sareng Serbaguna sareng Mangpaatna

    Gelatin mangrupikeun protéin anu diturunkeun tina kolagén dina kulit sato, tulang sareng jaringan konéktif.Geus dipaké pikeun tujuan kuliner pikeun abad, nambahkeun tékstur jeung viskositas kana rupa-rupa masakan kaasup jellies, mousses, custard na fudge.Dina taun-taun ayeuna, gelatin shee ...
    Maca deui
  • Naon kolagén bovine sareng mangpaatna?

    Naon kolagén bovine sareng mangpaatna?

    Kolagén nyaéta protéin anu lumangsung sacara alami dina awak urang sareng maénkeun peran penting dina ngajaga kaséhatan kulit, tulang sareng jaringan konéktif urang.Sumber anu paling umum pikeun suplemén kolagén nyaéta kolagén sapi (sapi).Naon Dupi Kolagén Bovine?Kolagén sapi nyaéta ...
    Maca deui
  • Ngeunaan Porcine Gelatin

    Ngeunaan Porcine Gelatin

    Gelatin babi mangrupikeun bahan anu serbaguna sareng serbaguna diturunkeun tina kolagén anu aya dina kulit sareng tulang babi.Ieu mangrupakeun bahan populér di rupa-rupa produk béda, kaasup confectionery, barang dipanggang, kosmétik sarta farmasi.Sanajan ubiquity na di loba ...
    Maca deui
  • Ngatur Papatah Radial Distal Kompleks

    Ngatur Papatah Radial Distal Kompleks

    Ahli bedah ortopedi Mayo Clinic gaduh kaahlian dina ngarawat bahkan narekahan radial distal anu paling kompleks.Salaku anggota prakték terpadu pinuh, para ahli bedah ogé kolaborasi sareng spesialis anu sanés pikeun ngatur perawatan individu anu ngagaduhan komorbiditas anu tiasa ningkatkeun résiko ...
    Maca deui
  • Kauntungannana ngagunakeun gelatin ubar pikeun nyieun kapsul

    Kauntungannana ngagunakeun gelatin ubar pikeun nyieun kapsul

    Gelatin farmasi mangrupikeun produk anu saé anu seueur dianggo dina industri farmasi.Cai mibanda sipat unik nu ngajadikeun eta napel alus teuing, penstabil sarta encapsulant.Nalika dianggo pikeun ngadamel kapsul, éta maénkeun peran penting dina mastikeun pangiriman anu leres ...
    Maca deui
  • Pasar gelatin farmasi ngahontal $ 1.5 milyar ku 2027

    Numutkeun kana laporan énggal ku MarketsandMarkets ™, pasar gelatin farmasi diperkirakeun tumbuh tina $ 1.1 milyar dina 2022 janten $ 1.5 milyar dina 2027, dina CAGR tina jumlah 5.5%..Tumuwuhna pasar ieu kusabab sipat fungsional unik tina gelatin, anu ...
    Maca deui
  • Aplikasi Kolagén Lauk dina Industri Pangan

    Aplikasi Kolagén Lauk dina Industri Pangan

    Pasar péptida kolagén lauk parantos ningkat popularitasna dina taun-taun ayeuna kusabab dampak positifna dina perawatan rambut, perawatan kulit, sareng industri pangan.Kolagén lauk utamana asalna tina kulit lauk, sirip, sisik jeung tulang.Kolagén lauk mangrupikeun sumber sanyawa bioaktif anu luhur ...
    Maca deui
  • Gelatin dina Aplikasi Farmasi sareng Médis

    Gelatin dina Aplikasi Farmasi sareng Médis

    Kalayan alesan anu saé, gelatin mangrupikeun salah sahiji zat anu paling sering dianggo dina aplikasi farmasi sareng médis.Ieu ampir ditolerir sacara universal, gaduh élastisitas sareng ciri kajelasan anu mangpaat pisan, lebur dina suhu awak, sareng teu tiasa dibalikkeun deui.G...
    Maca deui

8613515967654

ericmaxiaoji